Beylikdüzü Müftülüğüne bağlı camilerde Hacı Sacit Ateş Erkek Kur’an Kursu öğrencileri hatimle teravih namazı kıldırıyor.

Kur’an kursu öğrencilerinin kıldırdığı hatimle teravih namazına katılan Beylikdüzü Müftüsü Dr. İhsan Kara, teravih namazının ardından cemaate hitap etti.

Öğrencilerin ramazandan iki ay önce tatbikatlara başladıklarını belirten Müftü Kara, “Himayelerimizde yetişen öğrencilerimiz, vatana millete en güzel işleri yapacak nesiller olarak yetişecek. Sacit Ateş Kur’an Kursu öğrencilerimiz tarafından hatasız olarak kıldırılan bu hatimle teravih namazıyla büyük bir coşku yaşadık. Bu öğrencileri yetiştiren hocalarından ve anne babalarından Rabbim razı olsun.” dedi.

Kur’an Kursu Yöneticisi Kurra Hafız Davut Okumuş ise şöyle konuştu:

“Hatimle teravih hizmeti ilçemizde 6 yıldır kursumuz tarafından devam ettirilmektedir. İlçemizde hatimle teravih hususunda da bu yıl bir ilk yaşanmış ve camimizin ana bölümünde ilk kez kılınmıştır. Öğrencilerimizin gözlerindeki mutluluğu görebiliyorum. Öğrencilerimizi mesleki alanda eğitmek ve hafızlıklarını iyice pekiştirmek, aynı zamanda geleceğe hazırlama ilkesiyle hareket ediyoruz. Beylikdüzü Müftülüğümüzün himayelerinde cuma günleri ilçemizin farklı camilerinde, okullarında ve huzur evinde imam hatiplik yapıyorlar. Ramazan-ı şerifte ise hatimle teravih ve ezber mukabele programları özenle yetiştirilen öğrencilerimiz tarafından icra edilmektedir.”

Editör: Mehmet Çalışkan