Bakırköy İlçe Müftülüğü, uzaktan eğitim kapsamında imkansızlıklar sebebiyle EBA’ya erişim sağlayamayan öğrencilere tablet hediye etti.

İlçe Müftülüğü, koronavirüs sürecinde eğitime destek olmak amacıyla “Geleceğe Umut Ol” projesi başlattı.

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu koordinesinde yürütülen proje kapsamında, hayırseverlerin desteği ile 233 öğrenciye tablet hediye edildi.

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda ve İlçe Müftülüğü bünyesindeki Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere tabletleri takdim eden İlçe Müftüsü Şahabettin Karabay, "Geleceğe Umut Ol' projesi kapsamında öğrencilerimize tabletlerini hediye ettik. Rabbim öğrencilerimize zihin açıklığı ve başarılar versin. Tablet kampanyamıza destek olan hayırsever vatandaşlarımıza da sağlık, afiyet, huzurlu bir hayat temenni ediyorum. Allah hayırlı işlerde daim eylesin" dedi.

Müftü Karabay, projenin ikinci aşamasında gençlerle kurulan bağın daha da güçlendirilmesi amacıyla milli ve dini değerlerimizin aktarımına yönelik eğitsel ve sosyal etkinlikler planlanmakta olduğunu belirterek, Diyanet İşleri Başkanlığı güvencesinde gençlere yönelik manevi danışmanlık hizmetlerinin devam edeceğini bildirdi.

Editör: Mehmet Çalışkan