İstanbul İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile İzcilik ve Spor İlçe temsilcileri, düzenlenen toplantı bir araya geldi.

Eyüpsutan İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Türkiye İzcilik Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı (TİF)  Süheyla Subaşı konuk oldu.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan TİF Disiplin Kurulu Başkanı Subaşı, izcilik alanında Diyanet İşleri Başkanlığı ile yapılan görüşmelerden, toplantıya katılanlarda gördüğü heyecandan çok memnun olduğunu ifade etti. İzciliğin eğlendirerek, ekip ruhuyla öğretmeye dayalı önemli bir eğitim metodu olduğunu söyledi.

Katılımcılara teşekkürlerini ifade eden İstanbul İl Müftü yardımcısı Zekeriya Bülbül,  “Spor ve İzcilik başlıklarıyla çok mühim bir toplantıyı gerçekleştirdik. Diyanet İşleri Başkanlığımız nezdinde devam eden görüşmeler ve TİF Başkanı Hasan Dinçer Subaşı ile İl ve ilçe müftülülerimizin görüşmeleri alanda rahat çalışmanıza zemin hazırlayacak. Siz, spor ve izcilik temsilcileri olarak bizzat çalışmaktan ziyade ilçelerinizi koordine etmekle sorumlusunuz. Bazı ilçelerde yapılan güzel çalışmaları, spor branşlarını tüm İstanbul’a ulaştırmak hedefimiz.” dedi.

Kovid-19 tedbirlerine uyularak gerçekleştirilen toplantı, proje ve planlamaların dile getirilmesiyle sona erdi.
                                            
 

Editör: Mehmet Çalışkan