Diyanet İşleri Başkanlığınca sesli, görüntülü, basılı ve süreli yayıncılık alanında yürütülen çalışmaların tanıtımının yapılması ve taşra ile koordineli şekilde devam etmesi amacıyla başlatılan “Dini Yayınlar Tanıtım Toplantıları” kapsamında Küçükçekmece’de bir program düzenlendi.

İlçe müftülüğü Sefaköy Kültür Merkezinde düzenlenen “Dini Yayınlar Tanıtım Toplantısı”na Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt, İlçe Müftüsü Mustafa Temel, Avcılar, Esenyurt, Silivri, Büyükçekmece, Çatalca ve Beylikdüzü müftüleri, müftülük personeli, aile ve irşat, gençlik ve engelli koordinatörleri, manevi rehberlik uzmanları, vaizler, imam hatipler, Kur'an kursu öğreticileri ve müezzin kayyımlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Küçükçekmece Müftüsü Mustafa Temel’in açış konuşmasıyla başlayan programda Dini Yayınlar Genel Müdürü Fatih Kurt, Diyanet İşleri Başkanlığınca dini yayıncılık alanında yürütülen çalışmalar, Diyanet Tv ve Diyanet Radyoları ile basılı ve süreli yayınlar hakkında kapsamlı bilgi verdi.

Kurt, etkinliğin sonunda katılımcıların Diyanet yayınları hakkındaki sorularını cevapladı, görüşlerini ve önerilerini dinledi.
 

Editör: Mehmet Çalışkan