Bakırköy İlçe Müftülüğünce hazırlanan proje kapsamında, Diyanet dergileri vatandaşlara tanıtıldı, hediye edildi.

Bakırköy İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosu iş birliğinde hazırlanan "Diyanet Yayınları Her Yerde" projesi kapsamında vatandaşlara Diyanet İşleri Başkanlığı dergileri tanıtıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca yayınlanan dergilerin tanıtımını yapmak ve çocuk, genç, kadın, erkek toplumun tüm kesimleri ile Diyanet dergilerini buluşturmak amacıyla din görevlileri kurum ve kuruluşlara ziyaretler düzenledi.

Çalışmalara dair açıklamalarda bulunan Bakırköy İlçe Müftüsü Şahabettin Karabay, "Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından yayınlanan dergilerimizi vatandaşlarımızla buluşturmak için bir proje başlattık. Toplumun tüm kesimlerine ulaşmayı hedefledik. Bu sebeple başta cami cemaatimiz olmak üzere Florya Çocuk Destek Merkezi'ndeki gençlere, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu sakinlerine, Bakırköy Müftülüğü yatılı ve 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencilerine dergilerimizi hediye ederek dini, sosyal ve kültürel bilginin doğru kanallardan öğrenilmesine katkı sunmaya çalıştık." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan