Beylidüzü İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Beylikdüzü Şubesi Kadınlar Kolları tarafından "Hayata Başlarken Projesi" kapsamında yeni doğum yapan anneler ve nişanlı genç kızlara hediyeler verildi.

Doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere ve evlilik hazırlığında olan gençlere yardım yapılmasının amaçlandığı proje kapsamında Beylikdüzü Kur’an kursu öğreticileri ve TDV gönüllüleri, önceden tespit edilen aileleri Beylikdüzü Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

TDV Kadın Kolları Sorumlusu Seda Şen, “Kur’an kurslarımız ile gönüllülerimiz birlik ve beraberlik içinde Yunus Emre’nin, ‘Yunus der ki: Ey hoca, istersen var bin hacca, hepsinden de iyice, bir gönüle girmektir.’ sözleriyle ifade ettiği gibi bir gönüle dokunmaya çalışıyoruz. El emeği göz nuru ile hazırlanan hediyeleri teslim alan nişanlı genç kızlarımız, ilk çeyizlerini TDV Kadın Kollarından almanın mutluğununu yaşıyor. Annelerimiz ise bebeklerinin sevinçlerini yaşarken Başkanlığımıza ve gönüllülerimize teşekkürlerini ifade ediyorlar." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan