İstanbul Bağcılar İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Bağcılar Şubesi ile iş birliği içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardımlarını sürdürüyor.

Tespit edilen ihtiyaç sahibi aileler için hazırlanan yardım kolileri, Bağcılar Müftülüğü din görevlileri ve Türkiye Diyanet Vakfı gönüllülerince ailelere teslim ediliyor.

2020 yılı içerisinde çok sayıda ihtiyaç sahibi aileye yardım yapıldığını belirten Bağcılar İlçe Müftüsü Celal Büyük, hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.

Müftü Büyük, “İhtiyaç sahibi ailelerimizi tespit ederek yardım kolisi dağıtmaya devam ediyoruz. Hayırseverlerin bağışladığı yardımları fakir ve muhtaç ailelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Hayırseverlere sesleniyoruz; ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak için desteklerinizi bekliyoruz. Bizler hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında bir köprüyüz. Bizler, Müslüman olarak fakirlerin durumunu gözetmek durumundayız. Bu nedenle yardımlarımızı artırmalıyız. Bu konuda Müftülüğümüz ve din görevlilerimizle irtibata geçebilirsiniz. Sizden gelecek yardımları muhtaç ailelerimize ulaştırmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çalışkan