Yurt içinde 1003 şubesi ve dünyanın 149 ülkesinde eğitimden kültüre, hayri ve sosyal hizmetlerden acil insani yardım çalışmalarına kadar insana dokunan her alanda faaliyet gösteren Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin gülen yüzü oluyor.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren TDV Bağcılar Şubesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi ve alışveriş kartı ulaştırıyor.

Bağcılar İlçe Müftülüğü ve TDV Bağcılar Şubesi iş birliğinde hayırseverlerin destekleri ile temin edilen alışveriş kartları, TDV Bağcılar Şubesi Kadın Kolları Gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediliyor.

İnönü mahallesinde ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin emanetlerini teslim eden Kadın Gönüllüler, ihtiyaç sahiplerinin gönüllerince alışveriş yapabilmelerine imkân sağlayan ‘Hayır Çarşısı’nın kurulduğunu belirterek ihtiyaç sahibi ailelerin istifadesine sunulduğunu ifade ettiler.

Hayır Çarşısına ayni yardımların kabul edildiği ve erişim imkanı olmayan ihtiyaç sahiplerine de yardımların ulaştırıldığını aktaran gönüllüler, “Amacımız ihtiyaç sahiplerine en doğru hizmeti verebilmek” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan