Küçükçekmece Müftülüğü Süleyman Çetinsaya Camii Baş İmam Hatibi Kurra Hafız Mehmet Selim Özgül’den eğitim alan on iki hafıza yönelik “Aşere-Takrib İcazet Merasimi” düzenlendi.

Çengelköy Yıldırım Beyazıt Camii İmam Hatibi Reisu’l-Kurra Vekili Kurra Hafız Mustafa Demirkan ve Hırka-i Şerif Camii Baş İmam Hatibi Ali Şahin riyasetinde Kur’an ziyafetiyle başlayan programda, kursu başarıyla tamamlayan hafızlar Kur’an-ı Kerim tilavet ettiler.

Program sonunda İlçe Müftülüğünce hafızlara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Süleyman Çetinsaya Camii’nde gerçekleştirilen programa Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili Zeki Sayar, Küçükçekmece Müftüsü Mustafa Temel, Başakşehir Müftüsü Necdet Arman, Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, iş insanı Süleyman Çetinsaya ile din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik Koordinatörlüğü gezi programları

Öte yandan Küçükçekmece Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, sabah namazı buluşmalarına devam eden gençlere yönelik Bursa, Çanakkale ve Edirne illerine kültür gezileri düzenledi.

Tur rehberleri ve din gönüllüleri koordinesinde gerçekleştirilen ve 140 öğrencinin katıldığı gezide, tarihi ve kültürel mekânlar ziyaret edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan