15 Temmuz şehitleri hatim ve dualarla anıldı
İstanbul Fatih İlçe Müftülüğünce "15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı" kapsamında Hatim ve Mevlid-i Şerif Programı düzenlendi.

Fatih İlçe Müftülüğü, "15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı" kapsamında Süleymaniye ile Şehzadebaşı camilerinde "Hatim ve Mevlid-i Şerif Programı" düzenledi.
Süleymaniye Camii'nde gerçekleştirilen programda Süleymaniye Camii İmam Hatibi Ayhan Mansız, Cami Müezzinleri Abdussamet Yazıcı, Mehmet Koçyiğit, Davut Avcı, Ali Ağcakaya ve Beyazıt Camii Müezzini Abdullah Yılmaz Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve ilahiler okudu.
Fatih İlçe Müftüsü Hüseyin Baş, yaptığı "15 Temmuz" konulu sohbet sonrasında ilçe genelindeki cami ve Kur`an kurslarında okunan hatimlerin duasını yaparak cuma namazını kıldırdı.
Şehzadebaşı Camii`ndeki programda din görevlileri Bahattin Çörek ile Oğuzhan Bahtiyaroğlu, Pertevniyal Valide Sultan Camii Müezzinleri İhsan Kacır ile Rahmi Aydın, Beyazıt Camii Müezzini Abdullah Yılmaz ve Hırka-ı Şerif Camii Müezzini Ahmet Yılmaz Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve ilahiler okudu.
Program, Müftü Baş'ın yaptığı duanın ardından ikindi namazını kıldırması ile sona erdi.