Isparta Müftülüğü, Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile iş birliği yapmak üzere istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıya İl Müftüsü Bayram Şahin, Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Sadık Akdemir, Müftülük personeli, din görevlileri ve öğretim üyeleri katıldı.

Programda konuşan İl Müftüsü Şahin, "Gerek Ramazan ayında gerek ilim ve hikmet dersleri icra ederek Müftülüğümüzün vaaz ve irşat faaliyetine katkıda bulunduğunuz için teşekkür etmek hem de çeşitli konularda istişare ve iş birliğinde bulunmak üzere bir araya geldik. İlahiyat hocalarımızın fikirlerini önemsiyoruz. Bu son olmayacak ve Müftülük olarak bundan sonra da farklı zamanlarda bir araya gelerek fakülteniz kadrosundan istifade etmeye çalışacağız." dedi.

İl Müftülüğü ile İlahiyat Fakültesi iş birliğini önemsediğini ifade eden Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Akdemir ise "Nazik davetlerinden dolayı İl Müftüsü Şahin'e ve buluşmanın gerçekleşmesinde emeği geçen idarecilere şahsım ve kadrom adına teşekkür ediyorum. Müftülüğümüzle olan ilmi ve akademik iş birliğimiz devam edecek. Her daim Müftülüğümüzün hizmetlerine destek vermeye hazırız." şeklinde konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan