Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde sürdürülen "Yolumuz İyilik Olsun" yardım kampanyası kapsamında, Isparta İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi koordinesinde "İdlib İçin Yolun İyilik Olsun" sloganıyla yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanya kapsamında hayırseverlerin desteği ile 2 tır dolusu un toplandı.

Isparta İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi iş birliğinde hayırseverlerin desteğiyle hazırlanan un yüklü tırlar, düzenlenen törenle Suriye’ye uğurlandı.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek gerçekleştirilen törende konuşan İl Müftüsü Bayram Şahin, “Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi ve İl Müftülüğü iş birliğiyle, iyiliksever vatandaşlarımız ve personelimizin katkılarıyla 2 tır dolusu bin çuval unu İdlibli kardeşlerimize gönderiyoruz. İnşallah bu yardımlarımız bununla kalmayacak, ilk olmayacak, son da olmayacak ve artarak devam edecek. Yardım kampanyamıza katkılarından dolayı hayırsever vatandaşlarımıza ve tüm personelimize teşekkür ediyor, gayretlerinin yüce Allah katında kabul edilmesini diliyorum. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından yardım tırları dualarla Suriye’ye uğurlandı.

Editör: Mehmet Çalışkan