Isparta İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Murat Hüdavendigar Yurt Müdürlüğü iş birliğinde "15-21 Mayıs Gençlik Haftası" etkinlikleri kapsamında gençlik paneli düzenlendi.

Murat Hüdavendigar Konferans Salonunda, manevi danışmanların sunumuyla başlayan panele Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Mustafa Asım Coşkun, Isparta Müftüsü Bayram Şahin ve Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Kazan konuşmacı olarak katıldı.

Başmüfettiş Coşkun, gençlere "zamanın hızlı geçtiğini, bulundukları günün ve saatin kıymetini iyi değerlendirmek gerektiğini ifade ederek, olaylara karşı sabırlı olmalarını" tavsiye etti.

İl Müftüsü Şahin ise "İyi bir gençlik, Kur’an ve sünnet rehberliğinde inşa edilecektir. Bu inşanın temelinde sizler varsınız, var olmaya devam edeceksiniz." dedi. 

Prof. Dr. Kazan da "Gençlerin hayatın ne demek olduğunu, nasıl başarılı olunacağını, disiplinli çalışmanın başarı getireceğini öğrenmelerini ve üreten ve yön veren gençler olmaları gerektiğini" ifade etti.

Panel ezgi ve ilahi dinletisiyle sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan