Isparta İl Müftülüğüne bağlı Fatih Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda eğitimini tamamlayarak Diyanet İşleri Başkanlığınca uygulanan Hafızlık Tespit Sınavı’nda başarılı olan 33 öğrenciye hafızlık belgeleri takdim edildi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü Galip Akın, "Hafızlık müessesesinde emeği geçen hocalarımıza, hafızlarımıza, hafızların anne babalarına, dernek başkanına maddi ve manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Hizmet edenlerden Allah ebeden razı olsun." dedi.

Fatih Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda ilim irfan sahibi gençlerin yetiştirildiğini dile getiren İl Müftüsü Bayram Şahin ise, "Tüm dünyanın ihtiyacı olan iyi ve örnek insanlar yetiştirmek çok önemlidir. Ülkemizde ve dünyada iyi insanlara ve örnek şahsiyetlere ihtiyacımız var. Buralardan da örnek  ve önder kardeşlerimiz yetişiyor. Bu kardeşlerimiz tüm insanlığın iyiliğe, güzelliğe yönlendirilmesi için gayret edeceklerdir.” ifadelerini kullandı.

Program sonunda hafızlara hafızlık belgeleriyle birlikte çeşitli hediyeler takdim edildi.

Merasime, Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Yakup Üstün, Fatih Kur’an Kursu Dernek Başkanı Mehmet Yaman ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Editör: Mehmet Çalışkan