Gönen İlçe Müftülüğü, Süleyman Demirel Ortaokulu öğrencilerine yönelik etkinlik düzenledi.

İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri koordinesinde gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler yardım kolisi hazırlayarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Gençlerin bir iyilik hareketi başlattığını belirten Gençlik Koordinatörü Sevim Özdeş, “Her öğrenci, onlar için hazırladığımız çekilşten bir kağıt çekti. Kiminin nasibine bir paket çay, kimine ise yazacağı bir mektup düştü. Hepsinin maddi ve manevi katkılarıyla oluşan yardım kolileri araçlarımıza yüklendi ve büyük bir heyecanla dağıtımına başlandı. Kapıları onlar çaldı, onlar konuştu, gülümsedi, gülümsetti. Geride büyük bir mutluluk, heyecan ve ‘bir daha yapalım’ sözleri kaldı. Etkinliğin en başından sonuna kadar başrol olan gençler; sorumluluk almanın, doğrudan insan ile buluşmanın, fedakarlık etmenin ve nihayetinde başarılı olmanın mutluluğunu yaşadılar. Bizim etkinliğimiz değil gençlerin etkinliğiydi bu. Katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun.” dedi

Özdeş, yapılan etkinlik sonunda öğrencilerin mutlu bir şekilde ayrıldığını belirterek bu tür faaliyetlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Editör: Mehmet Çalışkan