Isparta İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi tarafından “Yolun İyilik Olsun” sloganıyla gerçekleştirilen kampanyaya destek sürüyor.

Kampanya kapsamda Mekke Erkek Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi gören öğrenciler, aralarında topladıkları yardımlarla kampanyaya destek oldu.

İl Müftüsü Bayram Şahin, öğrencileri tebrik ederek Suriye’de zor şartlarda yaşayanlar için başlatılan yardım kampanyasına katkıda bulunarak topluma örnek bir davranış sergilediklerini belirtti.

Müftü Şahin, "Kur’an ahlakını bu şekilde sergileyerek hayra öncülük ettiniz. Bu güzel davranışınızdan dolayı sizleri, anne babalarınızı ve size rehberlik eden hocalarınızı tebrik ederim. Aileleriniz sizleri iyi insanlar olmanız için kurslarımıza gönderiyorlar. Allah onlardan razı olsun. Şimdi bu yolda ilerliyorsunuz. Tertemiz yüreklerinizle Suriye’de müşkül durumda kalan kardeşlerinize el uzatıyorsunuz, hem de kendi harçlıklarınızdan bunu yapıyorsunuz. Ömür boyu yüreklerinizin böyle temiz kalmasını dilerim." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan