Diyanet İşleri Başkanlığınca çocukların, inanç ve medeniyet değerleri ekseninde yetiştirilmesi-ne katkı sağlamak amacıyla başlatılan "Çocuklarla Camide Bir Gün" projesi  Isparta Müftülüğü tarafından hayata geçirildi.

Hacı Ali Gökgöz ve Bilal-i Habeşi Camilerinde öğrencilerin yoğun katılımı ile ikincisi gerçekleştirilen programa; İl Müftüsü Vekili Seyit Böğet, İl Müftü Yardımcısı Halil Taş, şube müdürleri, murakıplar, din görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan İl Müftü Vekili Seyit Böğet, "Çocuklara Rabbimizi ve Peygamber Efendimizi tanıtmak, ibadet alışkanlığı kazandırmak güzel ahlak ile aşılamak anne, baba ve bizlerin görevidir. Bunun için Diyanet İşleri Başkanlığımız böyle güzel bir projeyi hayata geçirdi. Başta programda görev alan din görevlilerimize, size izin veren ailelerinize ve katılımınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum." dedi.

Sabah kahvaltı programı ile başlayan programda, projeye katılan öğrenciler Kur'an-ı Kerim okudu, hazırlandıkları konularda arkadaşlarına sunum yaptı. 

Program öğrencilerin yaptığı dua ve cemaatle kılınan namazla sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan