Arsuz İlçe Müftülüğünce açılan ve onlarca çocuğun Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere temel dini bilgiler ve siyer eğitimi aldığı, bununla birlikte milli ve manevi değerlerle buluştuğu Yaz Kur'an Kursları tamamlandı.

Kursların tamamlanması dolayısıyla Nergizlik Salonu’nda “Gençlik Şöleni ve Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı” düzenlendi.

Programa İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, din görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan ve ömür nimetinin önemi üzerinde duran İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, "İnsanın en değerli varlığı ömrüdür. Ömrün içinde en kıymetlisi de gençliktir. Gençlik, hayatın önemli ve en kritik dönemidir. Hepimizin ortak derdi; gençlere vatanını, bayrağını ve mukaddesatını sevdirmektir." diye konuştu.

"Gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmeleri için bu tür programların yapıldığını" dile getiren İl Müftüsü Bilgili, "Gençlerimizin ülkemize ve milletimize değer verecek şekilde yetişmesi, geleceğe umutla bakmamıza vesile olacaktır. Bu nedenle gençleri bir çatı altında toplayan ve bu güzel programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Programın açış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Mehmet Sain ise "geleceğe yapılan en iyi yatırımın gençlere yapılan yatırım olduğunu" söyledi.

Program sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. 

Editör: Mehmet Çalışkan