Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürülen kampanya kapsamında kurban bağışında bulunan Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, kurbanını vekâlet yoluyla kestirmek isteyen vatandaşları TDV’ye bağışta bulunmaya davet etti

İl Müftüsü Kavillioğlu, TDV Hatay Şubesi personelinden Vakfın faaliyetleri ve “Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı” kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Müftü Kavillioğlu, kurbanını vekâlet yoluyla kestirmek isteyen vatandaşları TDV’ye bağışta bulunmaya davet ederek şunları söyledi:

“Vekâlet yoluyla kurban kesim organizasyonu kapsamında bu yıl kurban bedelleri yurt içinde 890 TL, yurt dışında ise 725 TL olarak belirlendi. Vatandaşlarımız,  bagis.tdv.org internet adresinden veya mobil bağış uygulamasını kullanarak online bağış yapabilecekler. Ayrıca bağışçılarımız PTT şubeleri ve anlaşmalı bankaların internet bankacılığı sistemi üzerinden veya bizzat cami görevlilerimiz ile il ve ilçe müftülüklerimize gelerek makbuz karşılığında elden kurban vekâleti verebilecekler.”

Editör: Mehmet Çalışkan