Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekaletle kurban kesim organizasyonuna, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar’dan destek geldi.

Belediye Başkanı Dündarı’ı ziyaret eden İlçe Müftü Vekili ve Türkiye Diyanet Vakfı Çukurca Şubesi Başkanı Mehmet Arif Çiftçi, Türkiye Diyanet Vakfı Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı Dündar, yapılan kurban bağışlarının Türkiye Diyanet Vakfınca en iyi şekilde değerlendirileceğine, gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında yardıma muhtaç ve mazlum kişilere ulaştırılacağına olan inancının tam olduğunu belirterek, böylesi hayırlı bir işe aracılık yaptıkları için İlçe Müftü Vekili Mehmet Arif Çiftçi'ye teşekkür etti.

Dündar’ın kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İlçe Müftü Çiftçi, Başkan Dündar'a teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.

- Sağlık personelinden TDV’ye kurban bağışı

Öte yandan Hakkari İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfınca sürdürülen 2020 Yılı Vekaletle Kurban  Kesim Organizasyonu'nu tanıtmak amacıyla resmi kurum ve kuruluşlarda toplantılar düzenliyor. 

Bu kapsamda Hakkari Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi personeline yönelik yapılan tanıtım sonrası, sağlık çalışanlarından Türkiye Diyanet Vakfına destek geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekaletle kurban kesim organizasyonuna destek olan sağlık çalışanları, kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfı Hakkari Şubesine emanet ettiler.

Editör: Mehmet Çalışkan