Hakkari Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde il merkezinde bulunan liselerde öğrenim gören öğrencilerine yönelik "Hz. Peygamber ve Gençlik" konulu konferanslar düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde yürütülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında gerçekleştirilen konferanslara dair açıklamalarda bulunan İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, "Gençlerimizi  kötü emelli şer odaklarından korumak öncelikli görevimizdir." dedi.

"İslam’ı ve Peygamberimiz Hz. Muhammed’i anlayan kimseden zarar gelmez" diyen İl Müftüsü Fakirullahoğlu, "İslam ve Peygamberini tanıyan kötü emellere alet olmaz. Helal ve haramı bilir. Doğruluktan ayrılmaz. Güvenilir ve ahlaklı olur. Mes’ulü olduğu işi sağlam yapar. Anne, baba, öğretmen ve büyüklerine karşı saygıda kusur etmez. İlim ve irfana önem verir. İşte bu gaye ile gençlere yönelik faaliyetleri önemsemekteyiz. Bu konuda bizlere desteklerini eksik etmeyen ve her türlü kolaylığı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile okul idarecilerine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çalışkan