Yardım kampanyasına bağışta bulunan Tekin, bağışladığı eşyaların içerisine, "Merhaba arkadaşlar, ben Alim Tekin, 5 yaşındayım. Ben ve annem sizler için birkaç kıyafet gönderdik. Umarım gönderdiğimiz kıyafetlerle bedeniniz sıcak olur. Birkaç tane de oyuncağımı bırakıyorum. Oyuncaklarla oynamak bütün çocukların hakkıdır. Sizleri çok seviyoruz. Yalnız değilsiniz. İnşallah yakında sıcacık yuvanız olur. Çocuklar üşümesin." ifadelerinin yer aldığı duygu dolu bir not bıraktı.

Şemdinli İlçe Müftü Vekili Hakkı Demirel, İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şemdinli Şubesince İdlib için başlatılan yardım kampanyasına oyuncakları ile ayakkabılarını bağışlayan Alim Tekin'i ziyaret ederek hediye takdiminde bulundu.

İlçe Müftü Vekili Demirel, "Şemdinli İlçe Müftülüğü olarak İdlib için düzenlemiş olduğumuz yardım kampanyasına Alim kardeşimiz oyuncaklarını ve ayakkabılarını gönderdi. İçine bir de mektup bırakmış. Mektubu görünce çok duygulandık. Bağışladığı malzemelerin anısına onları çerçevelettik ve yeni oyuncaklarla birlikte kendisine hediye ettik. Umarım kardeşimiz ismi gibi alim olur.  Kendisine ve kendisini yetiştiren anne ve babası ile öğretmenlerine teşekkür ediyorum." dedi.

Aile ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Müftü Vekili Demirel ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Editör: Mehmet Çalışkan