Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen "Vekaletle Kurban Organizasyonu" kapsamında Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık kurban vekaletini TDV'ye verdi.

Vali Akbıyık, "Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yürütülen Vekaletle kurban organizasyonu gönülleri kazanmamıza vesile olan hayırlı bir hizmettir. Bu organizasyon, gerek yurt içindeki vatandaşlarımız ve gerekse başka ülkelerde yaşayan fakir ve muhtaç insanların hayır  dualarını almamıza vesiledir. Büyük bir inanç ve azimle bu hizmeti yıllardır yürüten Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın merkez ve taşradaki çalışanları ile hizmete katkı veren ve bağışta bulunan bütün vatandaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kaydetti.

İl Müftüsü ve TDV Hakkari Şubesi Başkanı İsmail Fakirullahoğlu da, Vali Akbıyık’a vekaletle kurban bağış makbuzunu takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Ömer Ceylan