Hakkari İl Müftülüğü, Merkez Ahmed-i Hani Yatılı Kur'an Kursu öğrencilerini kayak merkezinde buluşturdu.

İl Müftülüğü ile İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğinde Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik kayak etkinliği düzenlendi.

Hakkari Mergabütan Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte kayak eğitimi alan öğrenciler, eğitmenler eşliğinde kayak yaptı.

Etkinlikte öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, "Sizler Kur'an muhafızı olma yolunda tercih yaptınız. Yüce Allah, bu tercihinizden dolayı sizden ve sizi buna yönlendiren ailelerinizden razı olsun. Hafız olmak için geceleri uykudan, gündüzleri de oyun ve eğlenceden feragat ettiğinizin farkındayız. Hafızlık zor kazanılan ancak kolay kaybedilebilen bir gerçekliktir. Binbir güçlükle yapmaya çalıştığınız hafızlığı devam ettirmek ve  ezberlediklerinizi unutmamak için aşırı yorulacağınızı da  biliyoruz. Bu yorgunluğu biraz olsun gidermek ve moral motivasyon sağlamak gayesi ile kayak etkinliği düzenledik. Bu konuda bizlere her türlü kolaylığı sağlayan Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyorum." dedi.  

Editör: Mehmet Çalışkan