Şemdinli İlçe Müftülüğü görevlileri, mesai saatleri dışında yaptıkları çalışmalarla vatandaşın gönlüne dokunuyor.

İlçe Müftülüğü bünyesinde şube müdürü olarak görev yapan Hakkı Demirel, Müftülük personeli ve din görevlileri başta olmak üzere diğer kurum ve kuruluşların çalışanları, esnaf, çocuk, genç, yaşlı kısaca toplumun tüm kesimlerine yönelik yakın ilgi ve alakası sebebiyle ilçede takdirle karşılanıyor.

Şube Müdürü Demirel, "Bizler gelip geçiciyiz. Yaptıklarımız ve yapmadıklarımızla anılacağız. Bizler vatandaşlarımıza bir adım yaklaşırsak, onlar bize koşarak geliyor. Şemdinli'de ben bunu gördüm." dedi.

"Yaptıklarımız aslında bütün personelimizin yaptığı şeyler; gönüllere dokunmak." ifadesini kullanan Demirel, "Yaptığımız, vatandaşla iç içe olmak. Onların sevinç ve kederlerini paylaşmak. Onlarla okullarda, yurt ve pansiyonlarda, iş yerlerinde, evlerinde, camilerde ve uygun olan diğer mekanlarda bir araya gelerek dini, kültürel, sosyal ve günün önemli konuları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak. Ticaretlerine bereket, evlerine huzur, hastalarına şifa, yaşantılarına mutluluk ve saadet dilemek. Bunu samimi bir şekilde yaptığımız zaman vatandaşın teveccühüne mazhar olmamak mümkün değil." diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan