Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de toplumun tüm kesimlerinden destek yağıyor.

Bu kapsamda Hakkari Defterdarı Mehmet Ar ve annesi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kurban vekaletini TDV’ye verdi.

Türkiye Diyanet Vakfının vekaletle kurban organizasyonunu basından öğrendiğini belirten anne Sıdıka Ar, “Vekaletle kurban kesim kampanyası vesilesiyle yurt dışında kesilmek üzere oğlumla birlikte yakınlarımız için 3 adet kurban bağışında bulunmaya karar verdik. Özellikle Afrika ülkelerindeki yokluk ve ihtiyaç sahibi ailelerin çok olması bu kararı almamıza vesile oldu.  Vekaletini verdiğimiz kurbanların ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağına olan inancımız tamdır.” dedi.

Ar ailesinin kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İl Müftü Vekili Mikail Polat, “Kurban vekaletinde Vakfımızı tercih ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Kurbanlarınız ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak.” diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan