Şanlıurfa Haberleri

şanlıurfa haberleri ve güncel şanlıurfa gelişmeleri, şanlıurfa ile ilgili tüm video, şanlıurfa fotoğrafları ve şanlıurfa haberleri Diyanet Haber sitemizde


Şanlıurfa Siverek İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Siverek Şubesince Filistin'e bir milyon 900 bin TL yardım yapıldı.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından personellere yönelik "Hac ve Umre Hazırlık Kursları Eğiticileri Eğitim Semineri" düzenlendi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Birecik İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Filistin için bağışladı.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Müftülüğüne bağlı Yatılı Kur’an Kurslarında eğitimini tamamlayan genç hafızlara belgeleri takdim edildi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve 1 Sadaka Derneği iş birliği ile Ramazan bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere nakdi yardım gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Eyyübiye Şubesi tarafından yetim ailelere iftar yemeği verildi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi ve Kadın Kolları gönüllülerince gerçekleştirilen iftar programına onlarca yetim çocuk katıldı.

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığı, Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde itikafa girilebilecek camileri belirledi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Birecik İlçesinde 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, "Ramazan Paylaşmaktır" temalı etkinlik kapsamında ihtiyaç sahibi aileler için yardım kolisi hazırladı.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesinde bulunan Ziyali Abamor Camii'nde görev yapan İmam Hatip Abdullah Dinçol, Ramazan ayı boyunca her akşam düzenlediği etkinlikle...

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa'da 6 Şubat depremleri sonrası kullanılamaz hale gelen Hilvan Merkez Hacı Maksut Camii, gençlerin desteğiyle cemaatine kavuştu.

Ramazan

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şubesince Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi desteğinde bulunuldu.