Yardım Haberleri

yardım haberleri ve güncel yardım gelişmeleri, yardım ile ilgili tüm video, yardım fotoğrafları ve yardım haberleri Diyanet Haber sitemizde


TDV

Türkiye Diyanet Vakfı, Tokat Sulusaray merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar için yardım seferberliği başlattı.

Filistin

Katil İsrail'in insani yardımların girişine izin vermediği Gazze'de insanlar, havadan atılan yardımlara ulaşabilmek için boğulma pahasına denize giriyor.

DİYANET HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'ye gönderilen yardımlara ilişkin, "Türkiye, bugün yola çıkan 3 bin 774 tonluk 9'uncu iyilik gemisiyle birlikte Gazze'ye en...

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı, Ramazan ayı içerisinde Türk milletinin emaneti olan yardımları yurt içi ve yurt dışında toplamda 2 milyon 46...

Kayseri Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi Kadın Kolları Gönüllüleri Malatya’da yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve 1 Sadaka Derneği iş birliği ile Ramazan bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere nakdi yardım gerçekleştirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde hayırseverlerin desteğiyle yetim çocuklara kıyafet ve gıda kartı hediye edildi.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan dolayısıyla Batı Afrika ülkelerinden Sierra Leone'de muhtaçlara temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu 500 yardım kolisi dağıttı.

Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Müftülüğüne bağlı Emine Mehmet Bodur 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarını ihtiyaç sahipleri için bağışladı.

Konya Müftülüğü

Konya'da TDV gönüllüsü kadınların başlattığı "Sevgin Umut Olsun" projesi ile Gaziantep'teki yetim çocuklar sevindirildi.

Ramazan

Ramazan faaliyetleri kapsamında Filistin’e yönelik yardım çalışmalarını sürdüren Türkiye Diyanet Vakfı Mısır’da hazırlığını tamamladığı 16 tır insani yardımı Gazze’ye ulaştıracak.

DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) ve Türkiye Diyanet Vakfı, Ramazan yardımlarıyla dünyanın dört bir yanında gönül köprüleri kurdu.