Yarışma Haberleri

yarışma haberleri ve güncel yarışma gelişmeleri, yarışma ile ilgili tüm video, yarışma fotoğrafları ve yarışma haberleri Diyanet Haber sitemizde


Batman Müftülüğü

Batman İl Müftülüğü tarafından ortaokul öğrencileri arası ödüllü "İstiklal Şairi Akif Şiir Okuma Yarışması" düzenlendi.

Sivas Müftülüğü

Sivas İl Müftülüğünce ortaokul öğrencileri arasında ezbere şiir okuma yarışması düzenlendi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğü tarafından vatandaşlara yönelik "Hafızlık Yarışması" yapıldı.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğünce ortaokul öğrencileri arasında ezbere şiir okuma yarışması yapıldı.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan'da İstiklal Şairi Akif” temalı ödüllü ezbere şiir okuma yarışması düzenlendi.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğünce "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında üniversite, lise ve ortaokul öğrencileri arasında...

Karaman Müftülüğü

Karaman İl Müftülüğü tarafından ortaokul öğrencileri arası ödüllü "İstiklal Şairi Akif Şiir Okuma Yarışması" düzenlendi.

DİYANET HABER

Kur'an kurslarında ve camilerde eğitim gören kursiyerlere yönelik düzenlenen "Büyüklerimizden Masallar Yarışması"nın sonuçları açıklandı.

Sivas Müftülüğü

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle Sivas’ta düzenlenen şiir yarışmasında il birincisi olan Feyzanur...

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilecek lise ve üniversite öğrencilerine yönelik bilgi yarışmasına katılacak adaylar için hatırlatmada bulunuldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca lise ve üniversite öğrencilerine yönelik umre ödüllü bilgi yarışması yurt genelinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Adana Müftülüğü

Adana Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ev sahipliğinde "Üniversitelerarası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"nın bölge finali gerçekleştirildi.