Yıldırım Haberleri

yıldırım haberleri ve güncel yıldırım gelişmeleri, yıldırım ile ilgili tüm video, yıldırım fotoğrafları ve yıldırım haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bursa Müftülüğü

Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğüne bağlı Darusselam 4-6 Yaş Kur’an Kursu'nda "Ramazan Ayının Paylaşan Minikleri" projesi hayata geçirildi.

Bursa Müftülüğü

Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yıldırım Şubesi tarafından geliri Filistin’e gönderilmek üzere hayır çarşısı kuruldu.

Bursa Müftülüğü

Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" etkinlikleri düzenlendi.

Bursa Müftülüğü

Bursa Yıldırım TDV Kadın Kolları ve Gençlik Koordinatörlüğünce öğrencilere anne lezzetleri ikram edildi.

Bursa Müftülüğü

Bursa Yıldırım ilçesinde hayırsever iş insanı Abdulaziz Tatlı’nın merhum oğlu İbrahim Tatlı adına yaptırdığı 4-6 Yaş Kur’an Kursu eğitime açıldı.

DİYANET HABER

Sivas'ta cuma namazı sırasında yıldırım isabet eden caminin minaresinde hasar oluştu.

Bursa Müftülüğü

Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yıldırım Şubesi tarafından engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye desteğinden bulunuldu.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Bursa ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Bursa ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?