Veda Haberleri

veda haberleri ve güncel veda gelişmeleri, veda ile ilgili tüm video, veda fotoğrafları ve veda haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kırıkkale Müftülüğü

Son yayımlanan İl Müftüleri kararnamesi ile Balıkesir İl Müftülüğüne atanan Hasan Hayri Yaşar, düzenlenen programla personelle vedalaştı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü olarak atanan Batman İl Müftüsü Nihat Kök, personelle vedalaştı.

DİYANET HABER

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin taciz ve sızma girişimi sonucunda şehit olan askerler ebediyete uğurlandı.

Isparta Müftülüğü

Yaş haddinden emekliye ayrılacak olan Isparta Müftüsü Bayram Şahin, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a veda ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş İl Müftüsü Mustafa Tekin’in Kırşehir İl Müftüsü olarak atanması dolayısıyla Kahramanmaraş Müftülüğünce veda programı düzenlendi.

Sinop Müftülüğü

Sinop İl Müftüsü Mustafa Düzgüney’in Diyanet İşleri Başkanlığına Başkanlık Müftüsü olarak atanması dolayısıyla Sinop Müftülüğünce veda programı düzenlendi.

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: Resûlüm! De ki: ‘Eğer Allah’ı seviyorsanız bana uyun ki Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın. Çünkü Allah...

Çorum Müftülüğü

Son yayımlanan "Valiler Kararnamesi" ile Erzurum Valiliğine atanan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi dualarla yeni görev yerine uğurlandı.

Bitlis Müftülüğü

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Iğdır İl Müftülüğüne atanan Bitlis Tatvan İlçe Müftüsü Zahit Demirel, personelle vedalaştı.

Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir İl Müftülüğü tarafından Diyanet Öğrenci Evleri’nde kalan öğrencilere yönelik "Veda Programı" düzenlendi.

Denizli Müftülüğü

Denizli İl Müftülüğünce düzenlenen "Ramazan ve Zekat İyilik Buluşmaları" programında konuşan İl Müftüsü Mehmet Aşık, Sakarya İl Müftüsü olarak atandığını...