Vakfıkebir Haberleri

Vakfıkebir haberleri ve güncel Vakfıkebir gelişmeleri, Vakfıkebir ile ilgili tüm video, Vakfıkebir fotoğrafları ve Vakfıkebir haberleri Diyanet Haber sitemizde


Trabzon Müftülüğü

Trabzon Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, hafızlık tespit sınavında başarılı olan hafızlara belgelerini verdi.

Trabzon Müftülüğü

Trabzon Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursunda eğitim gören 4-6 Yaş grubu öğrencileri "Mevlid-i Nebi Etkinli"nde buluştu.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Trabzon ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Trabzon Müftülüğü

Trabzon Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı Hafız Hasan Kaan Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler belgelerine kavuştu.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Trabzon ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Trabzon Müftülüğü

Trabzon Vakfıkebir Kaymakamı ​​​​​​​Dr. Hacı Arslan Uzan, Hafız Hasan Kaan Kur'an Kursu öğrencileriyle iftarda bir araya geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İlçe ve ilçe müftülükleri tarafından "Türk Polis Teşkilatı'nın 178. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası" dolayısıyla Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.