Ulu camii Haberleri

ulu camii haberleri ve güncel ulu camii gelişmeleri, ulu camii ile ilgili tüm video, ulu camii fotoğrafları ve ulu camii haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz Müftülüğü tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Ulu Camii'nde "Kur'an Ziyafeti" programı düzenlendi.

DİYANET HABER

Şanlıurfa'da 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerde hasar alan Ulu Cami'nin onarımı sürüyor. Cami onarım tamamlandıktan sonra yeniden ibadete açılacak.

DİYANET HABER

Bursa'da Ulu Cami'de sergilenen Kabe kapısı örtüsünün bakımı tamamlandı.

Yurtdışından

Hollanda’nın Utrecht kentindeki Hollanda Diyanet Vakfına (HDV) bağlı olan Ulu Camii, "Hollanda'nın En Büyük Müzesi" projesine dahil edildi.

DİYANET HABER

Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı, Ulu Camii'nin UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınmasından dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi.

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftülüğüne bağlı Ulu Camii'nde İmam Hatip olarak görev yapan Ergül Paşaoğlu, 52 yaşında büyük bir azimle başladığı hafızlığını...

DİTİB

Almanya'nın Aşağı Saksonya eyaleti Nienburg beldesinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Ulu Camii 4-6 yaş arası Kindermoschee grubu...

DİYANET HABER

Kahramanmaraş merkezli depremlerde tamamen yıkılan Hatay'daki sembol eserlerden 752 yıllık Antakya Ulu Camii'nin ayağa kaldırılması için saha çalışmaları başlatıldı.

ALİ ERBAŞ

CANLI YAYIN - Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyarbakır Ulu Camii'nde hutbe irad ediyor.