Tokyo camii Haberleri

tokyo camii haberleri ve güncel tokyo camii gelişmeleri, tokyo camii ile ilgili tüm video, tokyo camii fotoğrafları ve tokyo camii haberleri Diyanet Haber sitemizde


Japonya

Japonya'nın başkentindeki Tokyo Camii'nde bayram namazı kılındı.

Japonya

Japonya Tokyo Camii arazisini Türkiye Cumhuriyeti Devleti Hazinesine kazandıran Tokyo Türk Cemiyeti’nin kurucu başkanı Enver Apanay (94) vefat etti.

Japonya

Japonya’daki Tokyo Camii ve Diyanet Türk Kültür Merkezi'nde Japon kadınlara yönelik uygulamalı namaz eğitimi düzenlendi.

Japonya

Japonya’nın başkenti Tokyo’da Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Tokyo Camii’nde Japoncada barış anlamına gelen "Heiwa" temalı Hat Sergisi düzenlendi.

Japonya

Japonya'da işitme ve konuşma engelli Kawakami Akemi, Tokyo Camii’nde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Japonya

Japonya Tokyo Camii’nde, Japonya’nın Ishikawa ili Noto bölgesinde meydana gelen depremde zarar gören afetzedeler için yardım kampanyası düzenlendi.

Japonya

Japonya’nın başkenti Tokyo’da bulunan Gakugei Devlet Üniversitesinde "İslam ve Kur’an" konulu konferans düzenlendi.

Japonya

Japonya’nın başkenti Tokyo’da Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Tokyo Camii’nde, Gazze’de yaşanan olaylara dikkat çekmek ve farkındalık uyandırmak...

Japonya

Japonya Tokyo Camii ve Diyanet Türk Kültür Merkezi bünyesinde kurulan Tokyo Camii Enstitüsü tarafından "Uzak Doğu'da İslam Sempozyumu" düzenlendi.

Japonya

Rusya vatandaşı Elena Hasegawa Japonya Tokyo Camii'nde düzenlenen ihtida töreninde Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Japonya

Japonya’nın başkentindeki Tokyo Camii'nde "2023 Yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle gül dağıtıldı.

Japonya

Japonya'nın başkentindeki Tokyo Camii'nde, Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifi kabul edilen Mevlid Kandili idrak edildi.