Türkiye diyanet vakfı Haberleri

türkiye diyanet vakfı haberleri ve güncel türkiye diyanet vakfı gelişmeleri, türkiye diyanet vakfı ile ilgili tüm video, türkiye diyanet vakfı fotoğrafları ve türkiye diyanet vakfı haberleri Diyanet Haber sitemizde


Isparta Müftülüğü

Isparta Gülkent Anadolu Lisesi öğretmen, öğrenci ve velileri düzenledikleri yardım kampanyasıyla Filistin ve Doğu Türkistan'a destek oldu.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Pakistan'ın Gilgit şehrinde, 250 çocuğa bayramlık kıyafet ve ayakkabı dağıttı.

DÜNYA

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) uluslararası burs programından yararlanmak isteyen Kenyalı öğrenciler, yazılı sınav ve mülakatlara katıldı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı, Yemen’de Ramazan ayı programı kapsamında bir yandan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunurken bir yandan da ülkede kalkınma...

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Pakistan yardım dağıtım ekibi sorumlusu Muhammed Taha Kötan, Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi Mehmet Paçacı'yı ziyaret etti.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), hayırseverlerin destekleriyle Kenya'daki 33. su kuyusu ve vakıf çeşmesini açtı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Pakistan'da gıda yardımlarının yanı sıra bayram hediyeleriyle de çocukların yüzünü güldürdü.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Kenya'da su kuyusu açılışı açtı, 100 kişilik iftar verdi.

Giresun Müftülüğü

TDV Zekat Müdürü Selman Aktaş, TDV’nin yeryüzünde iyiliğin egemen olması için Türkiye’de ve yedi kıtada insanlığın hizmetinde olduğunu vurguladı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan dolayısıyla Azerbaycan'da ihtiyaç sahibi 1000 aileye gıda kolisi dağıtımına başladı.

Ramazan

Kars İl Müftülüğü koordinesinde Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kollarınca Ramazan ayı münasebetiyle Kadın Ceza İnfaz Kurumuna Ramazan ziyareti...

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Adıyaman Şubesi Ramazan ayı boyunca her gün 1000 kişilik iftar yemeği verecek.