Tören Haberleri

tören haberleri ve güncel tören gelişmeleri, tören ile ilgili tüm video, tören fotoğrafları ve tören haberleri Diyanet Haber sitemizde


Hatay Müftülüğü

Hatay Arsuz Gülcihan Mahalle Camii'nin temeli Vali Mustafa Masatlı'nın katıldığı törenle atıldı.

Mersin Müftülüğü

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eğitimini tamamlayan 80 hafız için icazet töreni düzenledi.

Kars Müftülüğü

Diyanet Akademisi'nden mezun olarak Kars'ta göreve başlayan din görevlilerine "Cübbe-Sarık Giydirme Merasimi" yapıldı.

Iğdır Müftülüğü

Diyanet Akademisi'nden mezun olarak Iğdır'da göreve başlayan din görevlilerine "Cübbe -Sarık Giydirme Merasimi" yapıldı.

#KEŞFET

Kız isteme ve nişan merasiminde dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? Sünnete uygun düğün nasıl yapılmalıdır? Velime ne demektir?

GÜNDEM

Diyarbakır'da 23 yıl önce silahlı saldırıda şehit edilen İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 polis memuru için anma...

Kahramanmaraş'tan umreye gidecek vatandaşlar, törenle kutsal topraklara uğurlandı.

DİYANET HABER

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 9 asker için...

GÜNDEM

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada şehit olan 6 asker için Hakkari'de tören düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Eskişehir İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hafızlık eğitimlerini tamamlayan 45 öğrenci törenle belge aldı.

#KEŞFET

Cenaze nasıl yıkanır? Kefen nedir? Cenaze nasıl kefenlenir? Bir kabre birden fazla cenaze defnedilebilir mi?

Aksaray Müftülüğü

Aksaray İl Müftülüğüne bağlı Geylani Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 22 öğrenci törenle icazet aldı.