Simav Haberleri

simav haberleri ve güncel simav gelişmeleri, simav ile ilgili tüm video, simav fotoğrafları ve simav haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Kütahya Simav İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Simav Şubesi organizesinde Simav Diyanet Gençlik Merkezince "Özgür Filistin Kermesi" düzenlendi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Simav İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi, yeni bir uygulamayla öğrencilere hem ödev yapma ve hem de manevi gelişim desteği...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye genelindeki il ve ilçe müftülüklerine bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri “Özgür Filistin’in Yanındayız” yardım kampanyasına destek oluyor.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya İl Müftülüğü ile Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF) koordinatörlüğünde izcilik kampı düzenlendi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Simav İlçe Müftülüğü üniversite sınavlarına giren öğrencilere ikramlarda bulunarak ücretsiz emanet alımı hizmeti sundu.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Simav İlçe Müftülüğüne bağlı Aksaz İhtiyaç Odaklı Kur’an Kursu öğrencileri tarafından "Hatim Programı" düzenlendi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya, Simav İlçe Müftülüğüne bağlı Naşa Büyük Camii'nde yıl boyunca dini öğretim gören öğrenciler için "Hatim Programı" gerçekleştirildi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kütahya ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kütahya ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?