Sarıkamış Haberleri

sarıkamış haberleri ve güncel sarıkamış gelişmeleri, sarıkamış ile ilgili tüm video, sarıkamış fotoğrafları ve sarıkamış haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Kars Sarıkamış İlçe Müftülüğüne bağlı ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarında dönem sonu sınavları başarıyla gerçekleştirildi.

Giresun Müftülüğü

Giresun’da  Sarıkamış Harekatı'nın 109. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde ''Şehitlere Saygı Yürüyüşü'' düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca Sarıkamış Kazım Karabekir Camii'nde "Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü Kur’an-ı Kerim ve Mevlit Programı" düzenlendi.

GÜNDEM

"Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinlikleri" kapsamında, "Özel Sarıkamış Treni" seferi düzenlenecek.

GÜNDEM

Sarıkamış Harekatı'nın 109'uncu yılı anma etkinlikleri kapsamında, lise öğrencileri saygı yürüyüşü yaptı, üniversite öğrencileri de sıfırın altında 10 derecede asker...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Sarıkamış Harekatı’nın 109’uncu yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında Sarıkamış şehitlerini ve gazi dedelerini rahmetle...

GÜNDEM

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 70 yaşındaki Netice Karataş, şiir okumaya düşkünlüğü ile dikkat çekiyor.

GÜNDEM

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir bozayı ile 3 yavrusu doğada görüntülendi.

YAŞAM

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde sincap ve kızıl şahinler millet bahçesinde objektiflere yansıdı.

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftüsü Hamza Bayram, Türkiye Diyanet Vakfının kurban organizasyonuna vurgu yaparak din görevlilerinden topluma rehberlik yapılmalarını istedi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kars ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kars ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?