Oğuzlar Haberleri

oğuzlar haberleri ve güncel oğuzlar gelişmeleri, oğuzlar ile ilgili tüm video, oğuzlar fotoğrafları ve oğuzlar haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Çorum Oğuzlar İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi'nde "Haftada İki Gün Üç Vakit" uygulamasıyla öğrencilerin buluşma noktası oluyor.

Çorum Müftülüğü

Çorum Osmancık İlçe Müftülüğünce Kevser Ali Camii'nde düzenlenen sabah namazı buluşmasına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Çorum Müftülüğü

Çorum’un Oğuzlar İlçesinde Kur'an-ı Kerim dersini seçmeli olarak alan öğrencilere Kur'an hediye edildi.

Çorum Müftülüğü

Çorum Oğuzlar İlçe Müftülüğü personeli, Filistin halkı için aralarında topladıkları yardımı Gazze'ye ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Oğuzlar Şubesine bağışladı.

Çorum Müftülüğü

Çorum Oğuzlar İlçe Müftülüğü "Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla kan bağışı kampanyası düzenledi.

Çorum Müftülüğü

Çorum Oğuzlar İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan cami lojmanı ve Erkek Kur'an Kursu dualarla açıldı.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Çorum ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Çorum Müftülüğü

​Çorum Oğuzlar ilçesi Ağaççamı köyünde Ramazan ayı boyunca camiye gelen çocuklar, bayramda çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Çorum ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?