Mevlidi nebi Haberleri

mevlidi nebi haberleri ve güncel mevlidi nebi gelişmeleri, mevlidi nebi ile ilgili tüm video, mevlidi nebi fotoğrafları ve mevlidi nebi haberleri Diyanet Haber sitemizde


Düzce Müftülüğü

Düzce İl Müftülüğü tarafından kadınlara yönelik "Mevlid-i Nebi" programı düzenlendi.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan'da Mevlid-i Nebi programında konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Enbiya Yıldırım, "İmam Hatip demek...

Amasya Müftülüğü

Amasya Suluova İlçe Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında "40 Hadis Ezberleme Yarışması" düzenlendi.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftülüğü Cezaevi Manevi Rehberlerince L tipi cezaevinde kalan mahkumlara yönelik "Mevlid-i Nebi Haftası Programı" düzenlendi.

Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle yemek programı düzenlendi.

Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, "Niyetimizde, sözümüzde ve fiilimizde istikamet sahibi olmak, aldatmamak temel şiarımızdır." dedi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Diyanet İşleri Başkanlığı olarak tüm hocalarımızla sapkın akınlara karşı mücadele ediyor, milletimizi bilinçlendiriyoruz."...

Japonya

Japonya'nın başkentindeki Tokyo Camii'nde, Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifi kabul edilen Mevlid Kandili idrak edildi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Tanıtım Toplantısı" gerçekleştiriliyor.