Kurban bayramı Haberleri

kurban bayramı haberleri ve güncel kurban bayramı gelişmeleri, kurban bayramı ile ilgili tüm video, kurban bayramı fotoğrafları ve kurban bayramı haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısının yaklaşık 35 milyonun...

DİTİB

Köln'de yaşayan Müslümanlar, sabahın erken saatlerinden itibaren büyük bir coşkuyla DİTİB Merkez Camii'ni doldurarak Kurban Bayram namazını eda etti.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kurban Bayramı mesajında milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramını tebrik ederek, “Milyonlarca Müslümanın...

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan, Diyanet Bayram Gazetesi, altıncı sayısıyla Kurban Bayramı’nda okuyucularıyla buluştu.

DÜNYA

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte Lübnan'nin başkenti Beyrut'taki besiciler, kurbanlıkları hayvan pazarına götürmek üzere hazırlıklarını tamamladı.

GÜNDEM

Kurban Bayramı tatili için yola çıkan sürücüler dolayısıyla kara yollarında yoğunluk yaşanıyor.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğü personeli "Kurban Bayramı Özel" gündemiyle bir araya geldi.

GÜNDEM

"İstanbul'un Anadolu'ya açılan kapısı" Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişinde Kurban Bayramı tatili süresince ulaşımda aksama yaşanmaması için önlemler alındı.

GÜNDEM

Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyenler, otogarlarda yoğunluk oluşturdu.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 28 Haziran 2023 tarihli "Kurban Bayramı: Kardeşlik Ve Yardımlaşma Günleri" konulu Kurban Bayramı hutbesi.

DÜNYA

Suudi Arabistan, yarının Zilhicce ayının ilk günü olduğunu, Kurban Bayramı'nın da 28 Haziran'da başlayacağını duyurdu.