Koli Haberleri

koli haberleri ve güncel koli gelişmeleri, koli ile ilgili tüm video, koli fotoğrafları ve koli haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan dolayısıyla Batı Afrika ülkelerinden Sierra Leone'de muhtaçlara temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu 500 yardım kolisi dağıttı.

Sinop Müftülüğü

Sinop Ayancık’ta üniversite öğrencileri Ramazan’da yardımlaşma seferberliği başlattı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve Almanya merkezli Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), Sırbistan'da muhtaçlara temel ihtiyaç maddelerinin bulunduğu 1500...

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Birecik İlçesinde 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, "Ramazan Paylaşmaktır" temalı etkinlik kapsamında ihtiyaç sahibi aileler için yardım kolisi hazırladı.

Ramazan

Diyarbakır Bağlar’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, “Ramazan ve Yardımlaşma” temalı etkinlik kapsamında ihtiyaç sahibi aileler için yardım kolisi hazırladı.

Bolu Müftülüğü

Bolu İl Müftülüğüne bağlı Hasan-İbrahim Arabacıoğlu 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Ramazan kolisi hazırlayarak paylaşmayı öğrendi.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis Tatvan İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Tatvan Şubesi, depremden etkilenen vatandaşlara yönelik gıda yardımında bulundu.