Kahramanmaraş Haberleri

kahramanmaraş haberleri ve güncel kahramanmaraş gelişmeleri, kahramanmaraş ile ilgili tüm video, kahramanmaraş fotoğrafları ve kahramanmaraş haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kahramanmaraş'ta, şevval umresi için kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlar dualarla uğurlandı.

Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş Pazarcık İlçe Müftülüğü ve TDV Pazarcık Şubesi Engelli koordinatörlüğünce engelli bireyler ve aileleri için iftar yemeği düzenlendi.

Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Müftülüğüne bağlı Emine Mehmet Bodur 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarını ihtiyaç sahipleri için bağışladı.

Osmaniye Müftülüğü

Osmaniye Kadirli ilçesinde yaşayan Semanur ve Akif Bostan kardeşler hafız olarak ailelerine çifte mutluluk yaşattı.

Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş'ın 12 Şubat ilçesindeki Zekeriya Tanrıverdi Ortaokulu öğrencileri, velileri ve öğretmenleri, Filistin'e destek amacıyla fitre, zekat ve bağış topladı.

Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş Pazarcık İlçe Müftülüğü koordinesinde inşa edilecek Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu'nun temeli dualarla atıldı.

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kahramanmaraş merkez ve ilçelerinde itikafa girilebilecek camileri belirledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Hafız Kal" temasıyla gerçekleştirilen yarışmanın Kahramanmaraş finalisti belli oldu.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen ve Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Fatih Okumuş, Kahramanmaraş Müftülüğü personeliyle...

Kahramanmaraş 12 Şubat İlçesi Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri, velileri ve öğretmenleri Filistin için fitre, zekat ve bağış yardımında bulundu.

Kahramanmaraş İl Müftülüğü Bekir ve Ayşe Sarıca Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarını Filistin'e bağışladı.

Kahramanmaraş İl Müftülüğü "18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü" programı düzenledi.