Kütüphane Haberleri

kütüphane haberleri ve güncel kütüphane gelişmeleri, kütüphane ile ilgili tüm video, kütüphane fotoğrafları ve kütüphane haberleri Diyanet Haber sitemizde


TDV

Türkiye Diyanet Vakfı ve İstanbul Müftülüğü, Kütüphane Haftası'nda bir okula, kütüphaneye yerleştirilmek üzere Kur'an-ı Kerim, hadis ve tefsir kitapları hediye...

DİYANET HABER

Kütahya’da emekli kütüphaneci Zeki Aktürk, daha önce bağışçıların katkılarıyla kütüphane oluşturulmasına yardım ettiği okulların kütüphanelerine Kur’an-ı Kerim desteğinde bulunuyor.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı, bazı medya organlarında, Başkanlık Kütüphanesi’yle ilgili, “Kütüphane kapısı öğrenciye kapalı” başlığıyla yayınlanan haber üzerine bir açıklama yaptı

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Allah, kendi içinde uyumlu, gerçekleri tekrar tekrar dile getiren bir kitap olarak sözlerin en güzelini indirdi…" (Zümer, 39/23)

TEŞKİLAT HABERLERİ

Denizli'de Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii ve Külliyesi'nde yer alan Büyükşehir Millet Kütüphanesi dualarla açıldı.

GÜNDEM

Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan yeni kitaplar, okul idarecileri ve kütüphane yetkililerine teslim edildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kars İl Müftülüğünce oluşturulan Sultan Alparslan Kütüphanesi açılışa hazırlanıyor.

GÜNDEM

Çankırı'da uzun yıllardır atıl vaziyetteki Ahmet Mecbur Efendi Kütüphanesi, yenileme çalışmasının ardından turizme kazandırıldı.

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: Sizi yeryüzünün halifeleri kılan, size verdiği şeylerde sizi denemek için kiminizi kiminizden derecelerle üstün kılan O’dur…. (En’âm, 165)

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: Sizi yeryüzünün halifeleri kılan, size verdiği şeylerde sizi denemek için kiminizi kiminizden derecelerle üstün kılan O’dur…. (En’âm, 165.)

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İzani Turan, TDV'nin bu yıl içerisinde 132 kütüphaneye 55 bin kitap desteği verdiğini belirtti.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu Pınarbaşı İlçe Müftülüğü tarafından ilçedeki okullara kütüphane desteğinde bulunuldu.