Hediye Haberleri

hediye haberleri ve güncel hediye gelişmeleri, hediye ile ilgili tüm video, hediye fotoğrafları ve hediye haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Pakistan'da gıda yardımlarının yanı sıra bayram hediyeleriyle de çocukların yüzünü güldürdü.

Sivas Müftülüğü

Sivas Zara İlçe Müftülüğü din görevlilerine cübbe ve sarık hediye edildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kollarınca Merkez İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerine kitap hediye edildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kars İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi tarafından Selim Laloğlu Köyü İlkokul öğrencilerine karne hediyesi dağıtıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Bilecik Bozüyük Müftülüğüne bağlı Malhunhatun Kur'an Kursu Öğreticisi Tuba Bosnalı ve öğrencileri kardeş okul projesi kapsamında öğrencilere hediyeler gönderdi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Sivas İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Çorum Müftülüğü

Çorum’un Oğuzlar İlçesinde Kur'an-ı Kerim dersini seçmeli olarak alan öğrencilere Kur'an hediye edildi.

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesince ilk ara tatile giren öğrencilere kitap hediye edildi.

Sivas Müftülüğü

Sivas Belediyesi, merkez ve köylerde görevli din görevlilerine cübbe, sarık; Kur'an kursu öğreticilerine eşarp; Müftülük çalışanlarına ise gömlek hediye etti.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfınca (TDV) tarafından Kur'an-ı Kerim'i seçmeli ders olarak alan 5. ve 8. sınıf öğrencilerine Kur'an hediye edildi.

Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğü, "Bir Hediye Kur’an’ın da Senin Okunsun" kampanyası kapsamında Senegallilere 700 Kur’an-ı Kerim hediye etti.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, okullarında Kur’an-ı Kerim ve Peygamberimizin Hayatı derslerini seçen öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edileceğini...