Harçlık Haberleri

harçlık haberleri ve güncel harçlık gelişmeleri, harçlık ile ilgili tüm video, harçlık fotoğrafları ve harçlık haberleri Diyanet Haber sitemizde


Muğla Müftülüğü

Muğla'daki camilerde Bayram Namazına gelen çocuklara bayram harçlığı dağıtıldı.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursu minikleri, harçlıklarıyla Gazzeli kardeşlerine destek oldu.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Karaköprü İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Halil Tuğbay 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Filistin için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Isparta Müftülüğü Bedir 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını depremin yıl dönümünde depremzede ve Filistinli...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa Haliliye İlçe Müftülüğüne bağlı Yeni Arabi 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Filistin için bağışladı.

Bingöl Müftülüğü

Bingöl Borsa İstanbul Saray İçi İlköğretim Okulu öğrencileri, harçlıklarını Filistin'deki mazlumlar için bağışladı.

Amasya Müftülüğü

Amasya Hattat Hamdullah Proje İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, harçlıklarını Filistinli kardeşleriyle paylaştı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Beykoz İlçe Müftülüğüne bağlı Çiğdem Kur'an Kursu 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını depremzede kardeşleriyle paylaştı.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftülüğüne bağlı Fatih Sultan Mehmet 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören minik öğrenciler, harçlıklarını depremzede kardeşleri için bağışladı.

Isparta Müftülüğü

Isparta Müftülüğü tarafından ilde bulunan Kur’an kursu öğrencilerine bayram harçlığı dağıtıldı.

Afyonkarahisar Müftülüğü

Afyonkarahisar İl Müftülüğüne bağlı Engelsiz 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını depremden etkilenen kardeşleri için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerden sonra bölgeye yardımlarını sürdürüyor.