Hacı adayları Haberleri

hacı adayları haberleri ve güncel hacı adayları gelişmeleri, hacı adayları ile ilgili tüm video, hacı adayları fotoğrafları ve hacı adayları haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, 2024 yılı hac ön kayıtlarına dair adaylara önemli hatırlatmalarda...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Büyük düşünen insanların devleti ilelebet payidar olur” dedi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Başkanlık tarafından Mekke'de açılan kreşte minik hacı adaylarıyla bir araya geldi.

HAC-UMRE

Hac ibadeti için kutsal topraklara gelen hacı adayları, Kabe ziyareti ve ibadetlerine devam ederken, bir yandan da Mekke'de bulunan kutsal...

HAC-UMRE

Hac farizasını yerine getirmek üzere dünyanın dört bir yanındaki yüz binlerce Müslüman'ın kutsal topraklara gelişi devam ediyor.

HAC-UMRE

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'da, kutsal topraklara gidecek ilk hacı kafilesi dualarla uğurlandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Kilis'te, Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek hacı kafilesi dualarla uğurlandı.

Çorum Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile Çorum’dan kutsal topraklara gidecek hacı adayları, dualarla uğurlandı.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek ilk hacı adayı kafilesi için Diyarbakır Havalimanı'nda tören düzenlendi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 Hac Organizasyonu hakkında bilgi veren Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, kutsal yolculukları süresince...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek hacı adayları, dualarla uğurlandı.

ALİ ERBAŞ

Hacı adaylarının Suudi Arabistan’daki havalimanlarında prosedürlere tabi tutulmadan otellerine ulaşmalarını sağlayan "Mekke Yolu" projesinin açılışı yapıldı.