Gönüllü Haberleri

gönüllü haberleri ve güncel gönüllü gelişmeleri, gönüllü ile ilgili tüm video, gönüllü fotoğrafları ve gönüllü haberleri Diyanet Haber sitemizde


Çorum Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi tarafından hazırlanan yardım kolileri, Çorum Diyanet Gençlik Merkezi öğrenci ve genç gönüllülerince ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Gönüllüleri tarafından yetimlere yönelik gerçekleştirilen iftar programına onlarca yetim çocuk katıldı.

Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, TDV gönüllüleriyle iftar sofrasında buluştu.

Nevşehir Müftülüğü

Nevşehir Ürgüp İlçe Müftülüğü organizesinde "Genç Gönüllüler, Çocuk Gönüllülerle Buluşuyor" temalı program düzenlendi.

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan 30 din görevlisi, AFAD tarafından verilen teorik ve uygulamalı eğitimleri tamamlayarak "AFAD gönüllüsü" oldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Çanakkale Gökçeada İlçe Müftülüğü organizesinde Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri bir araya geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Van'da İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan 86 imam, AFAD İl Müdürlüğünde teorik ve uygulamalı eğitimlere katılarak "AFAD gönüllüsü" oldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Kadın Kolları tarafından "Gönüllerde Buluşalım, İyilikte Yarışalım" temasıyla "TDV Gönüllü Buluşması"...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İzani Turan, 38 bini kayıtlı olmak üzere 100 bin gönüllüye ulaştıklarını belirtti.

DİTİB

Moosburg Belediyesi, şehirde uzun yıllar farklı alanlarda hizmetlerde bulunan kurum ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerini ödüllendirdi.

GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, toplumu orman yangınları konusunda bilinçlendirmek amacıyla başlatılan gönüllü uygulamasında 118 bin orman yangın gönüllüsünün...

DİYANET HABER

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) depremzede gönüllüleri, memleketlerinde yardım faaliyetlerine devam ediyor.