Diyarbakır Haberleri

diyarbakır haberleri ve güncel diyarbakır gelişmeleri, diyarbakır ile ilgili tüm video, diyarbakır fotoğrafları ve diyarbakır haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ramazan

Diyarbakır Bağlar’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, “Ramazan ve Yardımlaşma” temalı etkinlik kapsamında ihtiyaç sahibi aileler için yardım kolisi hazırladı.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, zekatını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar Şubesine bağışladı.

DİYANET HABER

Diyarbakır'da, 6 Şubat 2023'teki depremlerde hafif hasar gören Dört Ayaklı Minare'de onarım çalışmalarına başlandı.

GÜNDEM

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde yaşayan ve henüz tanısı konulamayan rahatsızlık nedeniyle 5 çocuğundan 2'sini kaybeden 53 yaşındaki Sultan Kılıç, aynı hastalığa...

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır İl Müftülüğü ev sahipliğinde "2024 Yılı Zekat İyilik Buluşmaları" düzenlendi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarını ziyaret ederek miniklerle buluştu.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Fatih Cami gençleri "Ekmeğini Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla "Askıda Ekmek" etkinliği gerçekleştirdi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan "Umre Ödüllü Bilgi Yarışması"nı tanıttı.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "Yüz Yüze Vaaz" projesi kapsamında hizmet içi eğitim kursu düzenlendi.

GÜNDEM

Diyarbakır'da 23 yıl önce silahlı saldırıda şehit edilen İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 polis memuru için anma...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyarbakır Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü olarak atanan Dr. Bahadır Opus görevine başladı.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı, Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde dün bir camimizde Cuma namazı sırasında yaşandığı iddia edilen olaya ilişkin inceleme başlattı.