Diyanet işleri başkanlığı Haberleri

diyanet işleri başkanlığı haberleri ve güncel diyanet işleri başkanlığı gelişmeleri, diyanet işleri başkanlığı ile ilgili tüm video, diyanet işleri başkanlığı fotoğrafları ve diyanet işleri başkanlığı haberleri Diyanet Haber sitemizde


Isparta Müftülüğü

Isparta Gülkent Anadolu Lisesi öğretmen, öğrenci ve velileri düzenledikleri yardım kampanyasıyla Filistin ve Doğu Türkistan'a destek oldu.

DİYANET HABER

Kur'an kurslarında ve camilerde eğitim gören kursiyerlere yönelik düzenlenen "Büyüklerimizden Masallar Yarışması"nın sonuçları açıklandı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı, "2023 Yılı İl Müftü Yardımcısı (Kadın) Sınavı (Sözlü) Yer ve Tarih Duyurusu" yaptı.

Kayseri Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığında Başkanlık Müftüsü olarak görev yapan Yakup Öztürk’e emekliye ayrılması nedeniyle veda programı düzenlendi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı, bazı medya organlarında, Başkanlık Kütüphanesi’yle ilgili, “Kütüphane kapısı öğrenciye kapalı” başlığıyla yayınlanan haber üzerine bir açıklama yaptı

DÜNYA

Diyanet İşleri Başkanlığınca görevlendirilen 19 hafız ramazan boyunca görev yapmak üzere Bosna Hersek'e geldi.

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Ey iman edenler! Allah’a yardım ederseniz O da size yardım eder ve ayaklarınızı sağlam bastırır." (Muhammed, 47/7)

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı, ezan ve müezzinlerle ilgili beyanları nedeniyle yazar ve dilbilimci​​​​​​​ Sevan Nişanyan hakkında suç duyurusunda bulundu.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı, Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde dün bir camimizde Cuma namazı sırasında yaşandığı iddia edilen olaya ilişkin inceleme başlattı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 12 Ocak 2024 tarihli ve "Allah'ın Rahmet ve İnayetine Sığınmanın Adı, Eûzü-Besmele" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

Balkanlar

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Yunus Emre Cami Vakfı işbirliğiyle düzenlenen siyer yarışmasında başarılı olan Balkan ülkelerinden 40 genç umreye gönderildi.

DİYANET HABER

"Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 Yılı Görevde Yükselme (Şube Müdürü) Sınavı" sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu.